dimarts, 6 de novembre del 2012

I TU QUÈ EN PENSES DE L'EDUCACIÓ FÍSICA?

Què es Educació Física?

Ja sabem que, us ENCANTA que arribi el moment de fer la classe d'Educació Física. Fem moltes activitats diferents. Però NOMÉS JUGUEM?

Et convidem a pensar i explicar que creus que aprenem a les classes d'Educació Física.
Abans d'escriure, REFLEXIONA, i intenta explicar amb dues frases PER A QUÈ ENS SERVEIX

19 comentaris:

  1. M'encanta l'Educació Física, és la signatura qué més m'agrada,a vegades m'avorreixo quant ens càstiguen i algunes coses em costen peró no em deixa d'agradar.

    ResponElimina
  2. A educació física fem exercicis divertits i ens ho passem bé per exple correm jugem a mata i fem joc lliure i treballem tots en equip.

    ResponElimina
  3. A mi,l'Educació física m'agrada molt. Perque fem jocs, circuits, salts, diferents exercicis, jocs amb grup, per treballar el cos. A més a més d'apendre, cuidem la nostra salut.
    AINA CUEN 3rA

    ResponElimina
  4. A mi la educació física m'agrada perque m'ajuda a desenvolupar el meu cos correctament

    DANIEL SOLÉ 3rA

    ResponElimina
  5. a mi m'agrada la educacio fisica perque t'ajuda a fer esport i l'esport es important i tambe t'ajuda a tindre una bona salut i la salut sobretot per nosaltres en aquest moment de aquestes edats va molt be per quen siguem grans tinguem una salut i una vida molt bona

    ResponElimina
  6. Crec que la educació fisica es molt divertida i saludable per tothom.
    M'agrada molt.

    ResponElimina
  7. jo crec que la educacio fisica ens enseña molts esportsi es molt divertit perque aprenem coses noves

    ResponElimina
  8. Hola sóc una nena de 4tB.A mi em sembla divertit, ja que estem fora de classe.També em sembla bo per la salut.

    ResponElimina
  9. Hola soc lAlejandro de 6éB i crec l'educacció física es molt saludable bona i divertida i gracies aixo anem creixen forts i saludables i divertirnos

    ResponElimina
  10. Hola s'oc la Carlota de 4B i m'agrada molt la educació física per que sempre aprenc coses noves com el kimball. Ens agradarà molt i ho farem molt bé....

    ResponElimina
  11. Hola sóc l'Ada de 6éB jo crec que la educació física és molt divertida, ja que cada dia aprenem coses noves i també fem esport.

    ResponElimina
  12. Hola sóc la Maria bellido, la Educació Fisica, jo crec que és molt divertida i a més a més és necessària per cuidar la salut,i aprens moltes coses noves.Fas salts,circuits.

    ResponElimina
  13. Jo penso que l' Educació Física es un conjunt d'esports en els cuals ens divertim aprenent . També els professors us esforçeu perquè la classe sigui mès animada i mès motivada , ens feu jocs i aixó no signifique que perdem classe , al contrari aprenem que no sempre una classe ha de ser amb un full i escriure , podem apendre de diferentes maneres . Aquesta assignatura també ens ajuda i ens ensenya a traballar en grup i a cmviure . Apart fer esport ens ajuda posar-nos en forma .

    ResponElimina
  14. Hola sóc la Mireia de 6èB. Jo crec que l'educació física ens ajuda a aprendre a treballar en equip, a fer esport,etc. i tot això passant-nos-ho bè!!!

    ResponElimina
  15. Hola sóc la Maria Viles de 5èA i penso que l'Educació Física és molt important pel nostre cos, perquè qui mou les cames mou el cor. No és una assignatura qualsevol, ja que ajuda a treballar en equip i fa que d'una forma divertida ens cuidem tots millor. També, dintre de l'Educació Física està l'esquí, que ja queda poc anar-hi!!!!!!!

    ResponElimina

  16. Jo crec que la educació física es molt bo per tots nosaltres,
    també crec que així tots aprenem de molts jocs!!!

    La educació física esta molt bé!!!

    ResponElimina
  17. Hola, sóc l'Alba Capdevila de 6èB. L'educació física per a mi és una manera d'aprendre diferents esports i diferents moviments amb el cos.A més t'ho passes bé i és molt saludable pel cos i per la ment. També aprenem a jugar amb equip i sobretot m'agrada perquè en comptes d'aprendre les normes a classe, és molt millor posar-ho en pràctica.

    ResponElimina
  18. Crec que la educació física ens serveix per saber treballar en grup,
    per creixer ben sans i per saber divertir-nos.
    M'agrada molt la educació física sempre m'ho passo molt bé!

    ResponElimina
  19. L'educació Física es una actibitat esportiba i divertida . M'agrada molt travallar amb grup sobretot jugant al kin-ball!!!!!!!

    ResponElimina